Hulp nodig?
Tel. 020 772 75 80
We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte bedrukte kleding en hebben daarnaast een professionele eigen lijn.

About Us

Tineli maakt wereldwijd het verschil

Geboren in de Zwitserse bergen, gerijpt in Nieuw-Zeeland en tot volle wasdom gekomen op het Hollandse platteland. Tineli is onderscheidend in kwaliteit en design. Wij maken alleen gebruik van de beste materialen, tot in de kleinste details. Want voor minder doen we het niet.

Design is belangrijk. Onze ontwerpers krijgen de vrije hand voor persoonlijke en functionele designs. Het is een absolute voorwaarde voor een geslaagd wielertenue.

Wij ontwerpen om hard te gaan op te fiets. De pasvorm van onze wielerkleding is toegesneden op ultiem comfort in fietshouding en het resultaat van eindeloze tests zonder enig voorbehoud. Gelukkig rijden er genoeg topatleten in onze kleding rond om de pasvorm en het gebruik van materialen verder te perfectioneren voor de complete wielerervaring.

Ruben Stokkel

Manager Nederland

Ruben StokkelRuben heeft Europese Studies en Politicologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft verscheidene jaren werkervaring in de bouwsector. Zijn passie voor wielrennen ontwikkelde zich op jonge leeftijd door het kijken naar de Tour en de klassiekers op TV. Ruben rijdt graag en dat doet minimaal een keer per week in de winter en driemaal per week 's zomers.


 

Nick Post

Manager Nederland

Nick PostNick heeft een aantal jaar in Nieuw Zeeland gewoond waar hij begonnen is aan een fietscarriere op de baan. Hij heeft 2 nationale kampioenschappen gereden en brons gehaald op het onderdeel team sprint tijdens de nationale baankampioenschappen in Nieuw Zeeland in 2011. Daarnaast won Nick de baankampioenschappen in Wellington in 2011. Hij fietst momenteel bij het baan sprintteam Team SVA in Amsterdam.


 

Tim Vincent

Oprichter en manager

Tim VincentTim woonde 7 seizoenen lang in Zwitserland en was in die tijdspanne onderdeel van het Europese mountainbike circuit. Hij heeft verscheidene nationale titels behaald en vertegenwoordigde Nieuw-Zeeland zeven keer op de wereld kampioenschappen waaronder 2006 toen hij de solo 24-uurs mountainbike wereldkampioenschappen won.


 

Sandy Vincent

Oprichter en grafisch ontwerper

Sandy VincentSandy groeide op in Zwitserland waar ze haar opleiding tot grafisch ontwerper volgde. Nadat ze het mountainbiken ontdekte reed ze enkele seizoenen mee in het Zwiterse elite circuit en werkte ze in de fietsindusrie als grafisch ontwerper.


 

Robin Reid

Verkoop

Robin ReidRobin kwam bij Tineli in 2008 na een lange en succesvolle tijd als wegrenner. Hij vertegenwoordigde Nieuw-Zeeland op de Olympische Spelen van 2004 in Athene en de Gemenebest Spelen van 2006 in Melbourne. Hij heeft twee keer de nationale tijdrittitel en de Tour of Wellington gewonnen. Robin doet niet meer mee aan internationale wedstrijden maar wint zo nu en dan nog een wedstrijd op de weg en heeft onlangs een paar keer meegedaan in het elite veld van de off-road en lange afstand triathlons.


 

Jonathan (Jono) Kalma

Regio manager Victoria, Australie

Jonathan KalmaJono heeft vanaf zijn juniorentijd tot zijn periode als eliterijder 10 jaar ervaring opgedaan op de weg en in de modder en heeft meegedaan aan nationale wedstrijden. Jono is gekomen naar Tineli van de glasindustrie waar hij 7 jaar ervaring heeft opgedaan als sales manager.