Hulp nodig? Tel. 123456
We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte bedrukte kleding en hebben daarnaast een professionele eigen lijn.

Blog

Bedrukken en Ontwerp van Wielerkleding voor Evenementen

Tineli is gespecialiseerd in wielerkleding naar eigen ontwerp.  Wij kunnen dan ook voor ieder denkbaar wielerevenement unieke bedrukte fietskleding ontwerpen en produceren.

Tineli biedt voor zowel organisator als deelnemer:

    • - Kleding van zeer hoge kwaliteit die lang meegaat
    • - Een uniek design waarmee je voor de dag kan komen
    • - De keuze uit een groot assortiment en vele opties

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of laat ons wat samples opsturen zodat  je zelf de kwaliteit van onze fietskleding kunt ervaren.Video: Tineli Fixed Gear Team bij RHC 2014

In oktober 2014 vond de Red Hook Crit in Milaan plaats. Nick Post probeerde zich in de kwalificaties te plaatsen voor de wedstrijd in de avonduren. Zijn verhaal van die dag vind je hieronder via de link:

Tineli Bikewear fixed gear 2014 RHC Milan

TineliJack Bobridge valt het werelduurrecord aan in Tineli skinsuit

Jack Bobridge van het door Tineli gesponsorde Australische Team Budget Forklifts zal op 31 januari in Melbourne een aanval doen op het werelduurrecord. Het record is in handen van de Oostenrijker Matthias Brandle met een afstand van 51 km en 852 meter.

Jack reed vorig seizoen voor Belkin en is de huidige Commonwealth kampioen achtervolging  en heeft dus veel ervaring met het rijden op de baan. Lees dit interview als voorproefje op Jack’s poging.

Dat Jack in vorm is liet hij zien in de Tour Down Under waar hij de eerste etappe wist te winnen voor Lieuwe Westra. Ook ging hij naar huis met de eindoverwinning in het bergklassement.

Hij zal zijn poging doen in  een speciaal voor deze gelegenheid door Tineli geproduceerd skinsuit waarvan je de details hieronder kunt zien.

Werelduurrecord11 oktober Red Hook Crit Milaan

11 oktober is het zover: de laatste RHC van het seizoen in Milaan. Uiteraard zijn we er weer bij om het spektakel te aanschouwen, maar ook om onze eigen Nick Post aan te moedigen tijdens de kwalificaties.

Natuurlijk duimen we ook weer voor onze vrienden van Team FAST. Zal Stefan Vis weer van zich doen spreken zoals vorig jaar in Barcelona? We hopen het.

Het klassement zal niet meer gewonnen worden, de 5de Red Hook Crit in Milaan misschien wel…

Zo ging het vorig jaarMeijer in de Dolomieten

De mannen rijdend onder de vlag van Meijer waren in de Dolomieten en hebben daar de nodige hoogtemeters overwonnen. In het gebied rond Molveno hebben ze een fiks aantal steile klimmen bedwongen, uiteraard zonder al het schoons van de regio uit het oog te verliezen.Tineli bij Red Hook Crit Barcelona 2

Tineli was dit keer niet alleen aanwezig om Team FAST aan te moedigen. In Barcelona was het de eerste keer dat Tineli een eigen rijder op het circuit had in de prestigieuze Red Hook Crit series waar alle  toppers van het fixed gear rijden aan de start staan.

Helaas wist Nick Post zich niet te kwalificeren voor de wedstrijd door een crash tijdens de kwalificatie. Gelukkig plaatsten alle leden van Team FAST zich wel voor de wedstrijd die uitmondde in een waar spektakelstuk.

Uiteindelijk was het Julio Padilla die met een superieure uitvalpoging  de winst pakte.

Zie hier voor het raceverslag en hier voor foto’s van de tweede RHC Barcelona

red hook crit BarcelonaTineli 24 mei bij Ronde van Katendrecht

Tineli is 24 mei aanwezig bij de Ronde van Katendrecht (Rotterdam).

De Ronde van Katendrecht is onderdeel van het Rotterdams wielerweekend met start en finish van de World Ports Classic op de Veerlaan.

Verschillende mooie wedstrijden worden afgewisseld met live-muziek, theater, jeugdvoorstellingen en amusement. Daarbij  zijn er diverse wedstrijdonderdelen voor kinderen en Rotterdamse toerfietsers.

We zijn vooral benieuwd naar het Fixed Gear criterium met onze eigen Nick Post en de jongens van Team Fast.Tineli pakt volledig podium Keirin 500 Geleen

Het een winderige en af en toe regenachtige dag op de wielerbaan in Geleen. Het was ook een succesvolle dag want Jeroen Hoekstra, Michael Veen en Nick Post werden respectievelijk 1, 2 en 3.

Een volle sweep voor Team Tineli dus!

We danken Limburg Fixed Gear voor de geweldige dag en we zijn volgend jaar zeker weer aanwezig.Tineli 11 mei aanwezig bij Keirin 500 in Geleen

Limburg Fixed Gear organiseert op zondag 11 mei een keirin evenement op de 500 meter baan in Geleen. 4 ronden (2 km) worden achter de derny verreden en daarna volgt een 500 meter sprint van dus 1 ronde.

Tineli is aanwezig met een stand en we vaardigen uiteraard ook weer een renner af.

Heb je een baanfiets en kun je €6,- missen? Kom dan ook en doe mee.  Er zijn prijzen voor de eerste drie plaatsen en de snelste ronde.

Kijk op  de facebook pagina van Limburg Fixed Gear voor meer informatie.Summer Keirin Event 4 mei in Sportpaleis Alkmaar

Michael Veen & Sam Huitema, beiden studenten aan het Johan Cruyff College te Amsterdam organiseren in het kader van een studieopdracht het Summer Keirin Event op de baan van Sportpaleis Alkmaar. De wedstrijden, voor dames en heren vinden plaats op zondag 4 mei. Partner in dit initiatief is de KNWU, de wedstrijd is opgenomen in de officiële kalender. Inmiddels hebben zich reeds deelnemers uit Nederland – België – Groot-Brittannië – Noorwegen en Denemarken aangemeld. Meer informatie kun je vinden op baanwacht.nlTineli op de Olympische baan in Londen

Tijdens Goede Vrijdag was Tineli op de Olympische baan van Londen 2012 om mee te doen aan de Good Friday Meeting.

Ga voor een sublieme foto-impressie van Erik Jonsson naar deze website en zie onze eigen Nick Post op je beeldscherm verschijnen in het stijlvolle Tineli skinsuit.