Hulp nodig? Tel. 123456
We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte bedrukte kleding en hebben daarnaast een professionele eigen lijn.

Blog

Nieuwe Zeem – Contour Pro

Tineli heeft een nieuwe zeem!

De bestaande Luxe Blauwe zeem is zeer populair dus we zijn niet zomaar overgestapt, eigenlijk wilden we niet van zeem veranderen. We hebben vele zemen getest door de jaren heen, maar geen van deze zemen kon aan onze zeem tippen. Deze nieuwe is echter een absolute topper wat onderstreept wordt door de uitmuntende testresultaten.

De nieuwe Contour Pro is een verder verfijning van de bestaande Luxe Blauwe zeem, de vorm is dan ook hetzelfde. Het bovenste oppervlak bestaat uit een stuk en heeft geen stiksels of zomen die mogelijk irritatie zouden kunnen veroorzaken.

De meest indrukwekkende innovatie is de oppervlakte structuur met drukverlagende kuiltjes. Deze worden ingedrukt bij belasting en vormen zo tot een glad geheel, maar hun oorspronkelijke vorm keert terug op het moment dat de belasting minder wordt. Hierdoor neemt de druk af en de luchtcirculatie toe.

Je zult het moeten uitproberen om het te kunnen geloven.

De nieuwe zemen worden gebruikt in alle nieuwe custom orders en zullen binnenkort ook verschijnen in de broeken van deĀ  Tineli Collectie.

De volgende upgrade zal onze vrouwenzeem zijn. Houd ons dus in de gaten!