Hulp nodig? Tel. 123456
We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte bedrukte kleding en hebben daarnaast een professionele eigen lijn.

Blog

Fish van Team Fast 29 maart bij Red Hook Crit in New York

Fish van Team Fast rijdt 29 maart in New York de Red Hook Crit, de meeste prestigieuze Fixed Gear criterium die er is. Na zijn superseizoen vorig jaar met een overwinning in Barcelona is hij klaar om weer mee te strijden met de besten voor de overwinning.

De Red Hook  Crit is een wedstrijd over meerdere ronden over een zeer technisch parcours. De deelnemers rijden allen op een Fixed Gear fiets zonder remmen waardoor niet alleen snelheid en kracht worden gevraagd, maar vooral ook stuurmanskunst en ijzeren zenuwen.

Tineli heeft speciaal voor Fish een one-off shirt geproduceerd voor deze wedstrijd in New York. Voor de overige wedstrijden in Barcelona en Milaan zal het gehele Team Fast in een speciaal geproduceerd skinsuit rijden.

Voor meer informatie over de Red Hook Crit kijk je hier: www.redhookcrit.com

Maar vergeet vooral niet Fish en Team Fast te steunen via www.facebook.com/fastamsterdamTineli 22 maart bij RAD RACE in Berlijn

Op 22 maart vindt op een kartbaan nabij Berlijn een afvalrace plaats enkel voor Fixed Gear rijders. Zonder remmen.

De wedstrijd vindt plaats volgens het Last Man Standing principe:
- 4 ronden per race.
- 8 renners per race, de langzaamste renner van iedere ronde valt af en de overgebleven 4 gaan naar de volgende ronde.
- Vanaf de  knock-out fase zijn er 14 races en in totaal 112 renners.
- 56 rijders gaan naar de volgende plus de 8 snelste verliezers.
- De eerste 64 gaan naar de volgende ronde.
- Deze 64 renners vechten het uit in een knock-out systeem van 8 races
- De Finale: 8 ronden met 8 renners. De langzaamste renner valt iedere ronde af. Totdat uiteindelijk de Last Man Stranding overblijft!

Ook onze eigen Nick Post zal deelnemen, samen met de jongens van Team Fast.

Zie voor meer info:de Facebookpagina van RAD RACE of de website van RAD RACEMTB kleding naar eigen ontwerp

Tineli maakt mountainbike kleding naar een volledig eigen ontwerp. De MTB shirts worden door middel van sublimatieprint geproduceerd waardoor ze uitstekend bestand zijn tegen slijtage. Je kunt je er dus met een gerust hart in uitleven.  Net als het Nieuw-Zeelandse BMX team tijdens de laatste Olympische Spelen deed.

De shorts kunnen worden bedrukt met inzetstukken aan de zijkant en op de achterkant van de broek en zijn te leveren met of zonder binnenbroek. De mountainbike broeken zijn bestand tegen de meest barre omstandigheden zonder dat het ten koste gaat van het comfort. Het gaat er tenslotte om dat je er lekker in kunt rijden!Rollapaluza evenement Fixed Gear Den Haag groot succes

Tineli was zaterdag 1 maart aanwezig als sponsor van het Rollapaluza evenement van Fixed Gear Den Haag. Het was een enerverende en gezellige avond waarop plezier voorop stond. Dat neemt niet weg dat het niveau van de deelnemers en de intensiteit van de prestaties zeer hoog was.

Zie hier een filmpje van de Finale met onze eigen Jeroen Hoekstra, helaas ging de overwinning net aan zij neus voorbij op de 1000 meter-lange finale. Tineli was met nog twee man vertegenwoordigd, Michael Veen en Nick Post, die het beide tot de kwartfinale wisten te brengen.

Al met al een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar!Rollapaluza roller-racing evenement in Den Haag

Tineli is op zaterdag 1 maart aanwezig bij het allereerste Rollapaluza roller-racing evenement in Den Haag georganiseerd door Fixed gear Den Haag.

Rollapaluza is een unieke wielersport. Het is een competitie waar twee deelnemers het tegen elkaar opnemen op twee custom-built baanfietsen op rollers. Deze wordt met een enorme wijzerplaat gemeten, met split-second-digitale timing over een gesimuleerde 500m afstand waar snelheden van meer dan 50 km/h behaald!

De winnaar zal naar huis gaan met een Tineli Aero shirt. Kom dus naar SuperMarkt Den Haag te Grote Markt 25. De kwalificaties beginnen om 18:00. Zorg dat je ruim op tijd bent voor de inschrijving (5 euro)!

De prijsuitreiking zal rond 22:30u plaats vinden en na afloop is er feestje in de Supermarkt.