Hulp nodig?
Tel. 020 772 75 80

Custom Aero Shirt

Portfolio voorbeeld ontwerpen:
 
  • Aerodynamisch wielershirt met strakke pasvorm, wafel structuur mouwen en zijkanten voor een turbulente grenslaag die zorgt voor meer aerodynamica.
  • 140gsm QuickDry stof op voor en achterkant voor betere vochtregulatie daar waar het nodig is.
  • Dubbel gestikte achterzakken en zomen voor duurzaamheid.
  • Dubbele binnenzak voor radio.
  • Silicone tailleband tegen afzakken.
  • Volledig bereik op shirt, alle denkbare kleuren en door middel van kleurvast sublimatie printen.

Maten

Kinderen 128, 140, 152
Volwassenen XS - XXXL

quickdry wafflefabric breathes silicone_jersey UPF15-25

Variabele shirt lengte

Wanneer u een bestelling plaatst kunt u aangeven of u een of meerdere shirts 2,5 of 5 cm korter of langer wilt maken.

Het mooiste is dat er geen minimum aantal aan zit, u kunt indien gewenst 1 shirt binnen een bestelling aanpassen.

Er geldt een toeslag van 5 euro per aangepast shirt.

 

Reflecterende biezen upgrade

Reflecterende biezen kunnen worden verwerkt in de zomen voor meer veiligheid's avonds

Upgrade naar reflecterende biezen voor 0,75 euro per zoom.

Wafel Stof


Wafel structuur op wielerkleding zorgt voor turbulentie in de dunne laag van lucht dichtbij de kuiltjes (hier te zien in het rood). Dit heet de turbulente grenslaag. Het is in staat om de contouren van de wielerkleding veel langer te volgen en zorgt daarom voor minder drukweerstand. De afname in drukweerstand maakt het voor de renner mogelijk met dezelfde inspanning zich sneller te verplaatsen. (Dit is ook wel bekend als het golfbal effect aangezien dit verklaart waarom golfballen kuiltjes hebben).

 

QuickDry


QuickDry is de ultieme stof voor vochtregulatie. Het absorbeert zweet weg van je huid naar het oppervlak van de stof waar het sneller verdwijnt waardoor je koeler en droger blijft.

 

Dubbel Gestikt


Misschien is het niet altijd meteen zichtbaar, maar we stoppen extra veel moeite in de details van de afwerking van onze kleding, bijvoorbeeld in gebieden die veel belast worden zoals de achterzakken, daardoor gaan ze twee keer zo lang mee.

 

Ultraviolet Beschermingsfactor 15-25


Deze stof is getest en goedgekeurd met een variërende UV beschermingsfactor afhankelijk van de kleur van de stof. Witte onbedrukte stof heeft een beschermingsgraad van UPF 15 (goede bescherming), waarbij zwart bedrukte stog een beschermingsgraad van UPF 25 heeft (zeer goede bescherming). Wij kunnen ongeveer 1400 diverse kleuren bedrukken, maar zonder deze allemaal te laten testen kunnen wij met vertrouwen zeggen dat de marge van alle bedrukbare kleuren tussen de 15 en 25 ligt.

Het indrukwekkende is dat de stof van hoge kwaliteit is. Dit betekend dat er een goede beschermingsgraad behaald kan worden zonder aan de kwaliteit te toornen.