Hulp nodig?
Tel. 020 772 75 80

Eigen grafisch ontwerp

Ons getalenteerde ontwerpteam is in staat een in het oog springend eigen ontwerp speciaal naar jouw wensen te maken. We kunnen je eigen ontwerp of idee verder uitwerken of we kunnen een ontwerp voor je bedenken.

Je kunt ons werk hier bekijken

Ontwerpkosten

Voor 50 euro inclusief BTW integreren we je ideeën, kleuren en logo's* tot een orgineel ontwerp plus een aantal variaties. We doen ook de eerste paar veranderingen indien nodig en passen het ontwerp toe op alle kledingstukken in je order. In totaal krijg je zo'n twee uur werk aan het ontwerp.

Het is natuurlijk ook mogelijk om meer tijd en geld te investeren voor het perfecte ontwerp voor je kleding. Werk buiten het standaard pakket kost 30 euro per uur.

Kleurafstemming

Als de kleuren van het ontwerp afgestemd moeten worden op de bestaande bedrijfskleuren is het aan te raden ons de vereiste (PMS) kleuren door te geven of ons een uitgeprint voorbeeld toe te sturen.

Logo's

Logo's moeten worden aangeleverd in vector formaat zodat we zonder kwaliteitsverlies kunnen in- en uitzoomen.

Vector formaat logo's zijn bestandstype's als .eps, .ai, of .pdf (hoewel niet-vector afbeeldingen opgeslagen kunnen worden in die typen formaat).

Bestandstype's als.gif, .jpg, .tif or .png zijn geen vector afbeeldingen en zijn niet te gebruiken.

Wij zullen altijd helpen bij het vinden van de juiste bestandtype's, maar als je de afbeeldingen niet in het juiste formaat aanlevert zijn we genoodzaakt voor een tarief van 30 euro per uur de logo's in het juiste formaat opnieuw te tekenen.