Hulp nodig?
Tel. 020 772 75 80
We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte bedrukte kleding en hebben daarnaast een professionele eigen lijn.

Technologie

QuickDry


QuickDry

QuickDry is de ultieme stof voor vochtregulatie. Het absorbeert zweet weg van je huid naar het oppervlak van de stof waar het sneller verdwijnt waardoor je koeler en droger blijft.

Tineli QuickDry werkt dankzij speciale vezels die vocht wegvoeren wat resulteert in een permanent absorbatie effect. Goedkopere stoffen gebruiken een chemische behandeling die uiteindelijk wegspoelt.

    Wordt gebruikt in:
  • Wielershirts met korte mouwen
  • Wielershirts met lange mouwen
  • Wieler caps


 

Windtex


Windtex

Windtex is een waterdichte, windbestendige en ademende stof. De actieve vlies zit tussen de buitenste en binnenste lagen wat zorgt voor duurzaamheid en thermische isolatie.


 

Rainskin


Rainskin

Rainskin is een licht wegende en transparante vlies welke niet alleen waterdicht is, maar ook zeer ademend, zeer licht om te dragen en compact genoeg om op te kunnen bergen.


 

Wafel Stof


Waffle Fabric

Wafel structuur op wielerkleding zorgt voor turbulentie in de dunne laag van lucht dichtbij de kuiltjes (hier te zien in het rood).

Dit heet de turbulente grenslaag. Het is in staat om de contouren van de wielerkleding veel langer te volgen en zorgt daarom voor minder drukweerstand. De afname in drukweerstand maakt het voor de renner mogelijk met dezelfde inspanning zich sneller te verplaatsen.

(Dit is ook wel bekend als het golfbal effect aangezien dit verklaart waarom golfballen kuiltjes hebben).

Wafel stof wordt gebruikt op de armen en panels aan de zijkant van ons Aero Shirt.


 

Askin


Askin

Askin is een zeer functionele performance stof met een water afstotende werking ideaal voor tochten en evenementen waarin zowel land als water een rol speelt.


 

Pro Waistband voor vrouwen


Pro Waistband

De Pro Waistband voor vrouwen is een breed en inelastisch inzetstuk in een V-vorm ter vervanging van het elastische gedeelte aan de voorkant van de doorsnee waistband. Door de bredere vorm en het ontbreken van het elastische gedeelte zorgt het voor eenzelfde comfort voor alle maten en pasvormen.


 

Velors


Velors is een snel drogende, super-stretchende, ademende stof welke een fijne, zachte poyester fleece stof koppelt aan een nylon oppervlakte aan de buitenkant voor de ultieme koude weer bedekking. Het is een top of the line fleece stof met uitzonderlijke elasticiteit. Het is zeer duurzaam en heeft voortreffelijke thermische functies waardoor het ideaal is voor lange broeken en voor arm en beenstukken.

 

Windbreker Stof


Windbreaker Fabric

Onze ultralichte windbreker stof beschermt je tegen de elementen zonder je uitrusting onnnodig te verzwaren.


 

Contour Pro Zeem


Contour Pro Zeem

De Contour Pro zeem bestaat uit een stuk en heeft geen stiksels of zomen die mogelijk irritatie zouden kunnen veroorzaken.

De meest indrukwekkende innovatie is de oppervlakte structuur met drukverlagende kuiltjes. Deze worden ingedrukt bij belasting en vormen zo tot een glad geheel. Op het moment dat de belasting minder wordt keert hun oorspronkelijke vorm terug. Hierdoor neemt de druk af en de luchtcirculatie toe.

Je moet het zelf ervaren om het te kunnen geloven.


 

Luxe Blauwe Zeem


Luxury Blue Chamois

Onze gerenommeerde Luxe Blauwe zeem is ongeëvenaard in comfort. Het is zoomloos met bi-directionale stretch om schuren tegen te gaan en heeft bijzondere dichtheidsvulling voor maximaal comfort.


 

Speciaal Vrouwenzeem


Female Specific Chamois

Onze wielerbroeken voor vrouwen hebben onze speciale vrouwen zeem. Deze is zoomloos met bi-directionale stretch om schuren tegen te gaan en de ergonomische dubbele dichtheidsvulling is speciaal ontworpen voor vrouwen.


 

Triathlon Zeem


Tri Chamois

Onze triathlon microzemen zijn snel droog na het zwemmen en hebben weinig massa waardoor ze ideaal zijn om mee te rennen.


 

Dubbel Gestikt


Double Stitching

Misschien is het niet altijd meteen zichtbaar, maar we stoppen extra veel moeite in de details van de afwerking van onze kleding, zoals het dubbel stikken van de gebieden rond de zeem die snel slijten, daardoor gaan ze twee keer zo lang mee.


 
Double Stitching Shorts

 

Reflecterende Biezen


Reflective Piping

Slim verwerkte reflecterende biezen in de zomen aan de voor- en achterzijde om 's avonds op te vallen.